Ένα NUVIZ Head-Up Display (HUD) για το κράνος, η πρώτη στο είδος της συμπαγής και διαισθητική οθόνη

Δες την προσφορά Επιστροφή στις προσφορές

Ένα NUVIZ Head-Up Display (HUD) για το κράνος, η πρώτη στο είδος της συμπαγής και διαισθητική οθόνη που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για την καθημερινή σας πορεία: Πλοήγηση GPS, λήψη φωτογραφιών και βίντεο, τηλεφωνικές κλήσεις και πρόσβαση στη μουσική σας, μέσω ενός ασύρματου χειριστήριου τοποθετημένο στο τιμόνι σας, που σας επιτρέπει να κρατάτε τα μάτια σας στο δρόμο χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!
Βαθμολογία Προσφοράς:

Facebook Twitter Google

NUVIZ Head-Up Display για το κράνος της μηχανής αποκλειστικά στο Deals365.gr!

Άλλες Προσφορές

Σετ με 2 γυναικεία βραχιόλια Guess, το ένα με διχτυωτό σχέδιο και το άλλο αλυσίδα με καρδιά, σε 3 χρώματα και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!
Σετ με 2 γυναικεία βραχιόλι
Ένα γυναικείο τζιν παντελόνι του οίκου Calvin Klein "Ankle Skinny Sateen Pants", με stretch σύνθεση που σταματάει πάνω από τον αστράγαλο, σε 3 χρώματα και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!
Ένα γυναικείο τζιν παντελό
Μοναδική εμπειρία χαλάρωσης & αναζωογόνησης στο υπέροχο "Massage IT Health & Beauty", στο Περιστέρι, ανοιχτά και τις Κυριακές!
Μοναδική εμπειρία χαλάρωση
Ανδρικό τζιν παντελόνι Calvin Klein Jeans, σε διαχρονική ίσια γραμμή και διαθέσιμο σε 2 χρώματα, για άνεση και στυλ κάθε εποχή, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!
Ανδρικό τζιν παντελόνι Calvin