Απίθανο τριπλό πακέτο ομορφιάς και νεότητας που περιλαμβάνει ένα Botox σε full face, μία

Δες την προσφορά Επιστροφή στις προσφορές

Απίθανο τριπλό πακέτο ομορφιάς και νεότητας που περιλαμβάνει ένα Botox σε full face, μία νέσιμη συνεδρία προσώπου Full Face ή γέμισμα χειλιών με υαλουρονικό οξύ και μία αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου από ιατρό δερματολόγο, στα δερματολογικά ιατρεία "Human Perfection" στην Κηφισιά και το Κολωνάκι.
Βαθμολογία Προσφοράς:

Facebook Twitter Google

Έχει έκπτωση 73.2%.

  • » Διαθέσιμη στην περιοχή: Αθήνα.
  • » Κοστίζει μόνο 249,00 €!
  • » Κατεβάσαμε την τιμή από τα 930,00 €!
  • » Ανήκει στην κατηγορία: Πρόσωπο
  • » Διαθέσιμη από 3 Δεκ 2018.
  • » Μια προσφορά του καταστήματος: Universal Exports
Τριπλό Πακέτο με full face Botox, full face Υαλουρονικό και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία σε Κηφισιά και Κολωνάκι!

Άλλες Προσφορές

Smartwatch Bracelet Fitness Tracker, με έγχρωμη οθόνη, ειδοποιήσεις εφαρμογών, αδιάβροχο και με 24ωρη δυναμική καταγραφή του καρδιακού σας ρυθμού, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Virals.Shop"!
Smartwatch Bracelet Fitness Tracker, με έγχρ
Χριστουγεννιάτικος Νυχτερινός Γιορτινός Φωτισμός Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου, με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, μπαλόνια, καρδιές, φωτεινά δεντράκια και άλλα πολλά, με παραλαβή από το "Idea Hellas" και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!
Χριστουγεννιάτικος Νυχτερ
Retro φορητή κονσόλα χειρός με 129 κλασικά παιχνίδια όπως Mario και πολλά άλλα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Virals.Shop"!
Retro φορητή κονσόλα χειρός μ
Γυναικείο σακίδιο Tommy Hilfiger "Astor, σε μπλε σκούρο χρώμα και λεπτομέρειες με τα χαρακτηριστικά χρώματα του οίκου, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!
Γυναικείο σακίδιο Tommy Hilfiger &