Μία δερμάτινη crossbody τσάντα "Kinsley Satchel" του Michael Kors, από την ολοκαίνουργια συλλογή

Δες την προσφορά Επιστροφή στις προσφορές

Μία δερμάτινη crossbody τσάντα "Kinsley Satchel" του Michael Kors, από την ολοκαίνουργια συλλογή του οίκου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, σε ψάθινο σχέδιο και διαθέσιμη σε 2 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή από τη "Universal Exports",
Βαθμολογία Προσφοράς:

Facebook Twitter Google

Έχει έκπτωση 23.1%.

  • » Διαθέσιμη στην περιοχή: Αθήνα.
  • » Κοστίζει μόνο 169,00 €!
  • » Κατεβάσαμε την τιμή από τα 220,00 €!
  • » Ανήκει στην κατηγορία: Τσάντες
  • » Διαθέσιμη από 15 Μαρ 2019.
  • » Μια προσφορά του καταστήματος: Universal Exports
Kinsley Satchel: η νέα δερμάτινη crossbody τσάντα Michael Kors από την Καλοκαιρινή Συλλογή 2019!

Άλλες Προσφορές

Ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης "Althea Pebble PVC Backpack" του Tommy Hilfiger, με μπροστινή τσέπη, πλαϊνές θήκες, με την χαρακτηριστική λωρίδα και διαθέσιμο σε 2 χρώματα, με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!
Ένα γυναικείο σακίδιο πλάτ
Ένα υφασμάτινο γυναικείο σακίδιο πλάτης "Zoe Backpack" του Tommy Hilfiger, με μπροστινό φερμουάρ και σε ανάγλυφο σχέδιο σε μαύρο χρώμα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!
Ένα υφασμάτινο γυναικείο σ
Στρώμα θαλάσσης Isabella με πηδάλιο, μεγάλη επιφάνεια ανάπαυσης, φουσκωτό μαξιλάρι και Δώρο ένα σκουπάκι για τον υπολογιστή, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την εταιρεία "Protasi"!
Στρώμα θαλάσσης Isabella με πηδ
Ανδρικό ρολόι Puma, από ανοξείδωτο ατσάλι και με καουτσούκ λουράκι σε μαύρο χρώμα, αδιάβροχο στα 100μ. και με άμεση πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!
Ανδρικό ρολόι Puma, από ανοξε