Ολοκαίνουργιο δερμάτινο τσαντάκι Michael Kors Bedford Medium Convertible από ανθεκτικό Saffiano δέρμα, με

Δες την προσφορά Επιστροφή στις προσφορές

Ολοκαίνουργιο δερμάτινο τσαντάκι Michael Kors Bedford Medium Convertible από ανθεκτικό Saffiano δέρμα, με μπρελόκ, φερμουάρ στο καπάκι, crossbody λουράκι και διαθέσιμη σε 4 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!
Βαθμολογία Προσφοράς:

Facebook Twitter Google

Έχει έκπτωση -88.%.

  • » Διαθέσιμη στην περιοχή: Middleburg, VA 20117.
  • » Κοστίζει μόνο 149,00 €!
  • » Κατεβάσαμε την τιμή από τα 79,00 €!
  • » Ανήκει στην κατηγορία: Τσάντες
  • » Διαθέσιμη από 8 Ιουλ 2019.
  • » Μια προσφορά του καταστήματος: Universal Exports
Bedford Medium Convertible: το νέο δερμάτινο τσαντάκι Michael Kors σε 4 χρώματα!

Άλλες Προσφορές

Γυναικείο crossbody τσαντάκι Nautica, από ανθεκτικό ύφασμα και διαθέσιμο σε 4 χρώματα, με αποσπώμενο crossbody λουράκι και επιπλέον λουράκι για τον καρπό ώστε να κρατηθεί και ως clutch, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!
Γυναικείο crossbody τσαντάκι Naut
Ανδρικό T-shirt Nautica, με ναυτικό λογότυπο και σε μπλε χρώμα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports"!
Ανδρικό T-shirt Nautica, με ναυτικ
Kρεμαστό διπλό κολιέ "Fiz" σε χρυσό χρώμα και με επιλογή από 3 σχέδια, που θα αναδείξουν το καλοκαιρινό σας look, με παραλαβή από την "Time4Style" στο κέντρο της Αθήνας και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!
Kρεμαστό διπλό κολιέ "Fiz&qu
Κρεμαστό κολιέ "I Love You" με εντυπωσιακή πέτρα που αναγράφει την φράση "Σαγαπώ" σε 100 γλώσσες όταν τη φωτίζετε, με παραλαβή από την "Time4Style" στο κέντρο της Αθήνας και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας!
Κρεμαστό κολιέ "I Love You"